Prijslijst Massage


Pedicurepraktijk La Rosa
pedicure
Dabetische voet
Reumatische voet
Oncologie
Schimmelnagel
Risico voet
Specialistische technieken
Massage
Prijslijst Pedicure
Prijslijst Massage
Pedicurepraktijk La Rosa
Diabetes & Reuma
Pedicurepraktijk La Rosa
Foto massage
Pedicurepraktijk La Rosa

Hotstone massage is een intense, diep werkende massagevorm die voor een heerlijke weldadig gevoel zorgt. Het is een goede behandel methode voor het verzachten en verhelpen van geestelijke en lichamelijke problemen; blokkades in lichaam en geest worden opgeheven. Hotstone massage is dan ook uitermate geschikt voor mensen die last hebben van spanningen en spierproblemen.

Aromatherapie betekent letterlijk geurentherapie. In de aroma- therapie worden essentiële oliën toegepast ter bevordering van de gezondheid. De therapeu tische eigenschappen van deze oliën hebben invloed op het menselijk lichaam, zowel fysologisch als psychologisch. Aromatherapie probeert het zelfhelende vermogen van de mens te stimuleren en de aanwezige levensenergie te ondersteunen met het gebruik van essentiële oliën. Essentiële oliën kunnen onder andere ingezet worden bij hoodpijn, stress, verkoudheid, buikpijn, griep, concentratieproblemen, vermoeidheid, menstruatiepijn, eczeem, wondjes, slapeloosheid of acne.

De bamboe massage is al een eeuwenoude manier om het lichaam te verzorgen middels rollende en wrijvende bewegingen met bamboestokken. Zo stimuleert deze massage de doorbloeding door de rustige, rollende en schuivende bewegingen.
Vastzittende spieren worden los gemaakt, waardoor klachten aan deze spieren verminderen. Klachten die
door vastzittende spieren kunnen onstaan zijn bijv.  (lage) rugpijn of (spannings) hoofdpijn.
Als u deze klachten ervaart, en geniet van een stevige masage, is deze bamboe massage een ware aanrader.

Een gezichtsmassage verbetert de bloedsoploop van je huid en verjongt je gezicht. Het kan de huid ook steviger maken en liften, en rimpeltjes of wallen verminderen. Daarnaast is een lekkere gezichtsmassage goed tegen stress, waardoor je je ontspannen en rustig voelt. Trakteer jezelf elke dag op een massage,
of het nu 's morgens of 's avonds voor het slapengaan is .

Hotstone massage

Aromatherapie massage

Bamboe massage

Gezichts- decollete- nekmassage

Pedicurepraktijk La Rosa


Rembrandtlaan 19


7242 DA  LochemTel.   06-28460082


E-mail:  titamaria@live.nl

Home


Behandelingen


Tarieven


Voetklachten


Diabetes & Reuma


  

Algemeen

Contact

© Pedicurepraktijk La Rosa